There was an error in this gadget

Sunday, October 24, 2010

Tentang Aku..

Nama aku Azizul Azdwan Bin Rahim...Family aku selalu pggl aku iwan...Kawan2 ada yg pggl GJol, Zul, dan yg paling tak leh blah "BABY"...haha...Umur aku hari ni (25/10/2010) cukup 23tahun 9hari...aku lahir di negeri sembilan..aku pun tak tahu macam mana bleh lahir kat situ padahal kampung mak ngan ayah aku dulu melaka ngan johor...dah takdir kann..apa2 pun leh jadi..hehe..ni 1st time aku tulis blog..aku tak lah pandai menulis sangat, tapi aku nak jugak ada blog sebab tgk org lain macam best ja ada blog...ada jugak tempat aku nak meluahkan perasaan aku yg tak menetu ni..aku ni dari kecik sampai sekarang seorang yg pemalu..tapi aku malu bertempat..paling aku malu bila berhadapan dgn sorang perempuan lebih2 lagi perempuan yg aku ada hati ngan dia..sepanjang 23tahun ni aku tak pernah bercouple in real life...haha..mesti ada yg nak ckp aku tipu...tapi itu lah realiti nya...ada gak couple 2kali tapi dalam tenet jer pun..tak pernah jumpa pun budak2 tu..
Aku tggl ditaman medan pejasa, petaling jaya...aku rasa ramai tahu kot taman medan...haha...aku hidup dalam keadaan sederhana...family aku hidup sederhana...tak kaya...tak susah...kami happy dan bersyukur dengan hidup kami sekrang...aku ada 6 orang adik beradik...aku anak ke-4....aku ada 2 kakak, 1 abang, 2 adik...2kakak ,dan abg aku sudah kawin...sekarang tggl aku dan 2 org adik aku...
Aku sekarang sedang berlajar di UTHM, Johor dalam jurusan sarjana muda kejuruteraan mekanikal...aku sekarang berada di tahun 3 semesta 1...hidup aku kat sini ok ok jer...aku dapat menyesuaikan diri aku kat sini seperti yang lain...
Hobby aku pada masa lapang semasa aku kat johor ni, aku selalu tidur..haha..selalu aku main FB dan layan game jer...kalau aku kat KL...selalu aku penuhi masa aku dengan mencari $$$$...diKL aku seorang pemandu teksi yg berjaya..haha..dalam sehari aku boleh mengaut RM100++...dalam sebulan tak kurang RM2k la aku leh dapat...ok la tu kan, daripada kerja 7E gaji tak sampai seribu sebulan pun...huhu...kalau time2 cuti sem..itu lah kerja aku...menarik menarik menarikk.....menarik tu bwk teksi la...haha..
Makanan kegemaran aku...erm..aku pun tak tahu sebenarnya...aku makan jer semua benda...hehe kecuali.! err...sambal tempoyak....huhu..tak leh masuk benda tu kat celah kerongkong aku ni...haha...

Seperti org2 lain aku ada impian aku...1st impian aku, aku nak balas jasa mak ngan ayah aku yg selama ni byk berkorban untuk membesarkan aku....Kedua aku nak kumpul harta!! aku nak ada rumah besar aku nak kereta besar....ketiga aku nak ada peneman hidup aku dikala aku suka dan duka... :) my beloved wife..sapa la agaknya dia :) masih mencari...huhu...keempat aku nak ada family aku sendiri...aku nak ada isteri ada anak2....dan teruskan hidup ini sehingga aku mati...Itu jer la yg aku dapat cerita Tentang Aku..kalau ada apa2 nak tahu pasal aku tanya la aku sendiri.. :)) cau..
Ni gambar masa akak ngan abg aku kawin

Ni masa aku tgh mencari $$$..hehe

Ni Family aku..tak semua ada sini...
antara air kegemaran aku..

Library UTHM